NEWS2

ZAŠTITITE SVOJU KOSU OD SUNCA

ZAŠTITITE SVOJU KOSU OD SUNCA

Stižu nam sve sunčanija vremena, a Vi znate koliko sunce može i oštetiti Vašu kožu ako je adekvatno ne zaštitite. A što je s Vašom kosom?

 Kombinacija morske vode i sunca zahtjeva  dodatnu  njegu i zaštitu naše kose. Iako se važnost korištenja kreme za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom s razlogom uvijek ističe, zaštita kose i vlasišta jednako je bitna.

Kako bi i nakon ljeta Vaša kosa bila zdrava i sjajna, u svoju beauty rutinu  dodajte i proizvode koji donose i zaštit od jakih i štetnih zraka sunca. 

Kao najpopularniji i najjednostavniji izbor za zaštitu kose od sunce istaknut će se sprejevi za kosu, kao što je

TEKNIA FULL DEFENSE MIST

Nanesite ga prije svakog izlaska na sunce i ponesite sa sobom kao proizvod koji ćete po potrebi lako nanijeti u hodu, kroz dan. Osim spreja kao proizvoda koji štiti , svoju kosu možete dodatno zaštititi odabirom specijalziranog šampona i regeneratora koji se, baš poput popularnih sprejeva, bore s štetnim UV zračenjem.

Predlažemo Vam i upotrebu

TEKNIA FULL DEFFENSE šampona 

 koji nježno čisti kosu i vlasište te djeluje kao zaštitni filter protiv atmosferskih i domaćih zagađivača i UV zraka.  Pruža potpunu, učinkovitu zaštita strukture vlakana kose. Sprječava da zagađivači budu zarobljeni u kosi. Hidratizira i smanjuje oksidacijska oštećenja UV zraka.  Veganska formula. Bez parabena, bez mineralnih ulja, bez bojila.

Šampon u kombinaciji s

TEKNIA FULL DEFENSE tretmanom koja dubinski obnavlja vlakna kose i vraća razinu vlage pružiti će Vašoj kosi izuzetan sjaj i trenutačnu definiciju kose.

Ovo ljeto budite bezbrižni, bar što se Vaše kose tiče!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods