NEWS2

RJEŠENJE ZA SUHU ILI MASNU PRHUT

RJEŠENJE ZA SUHU ILI MASNU PRHUT

S obzirom na to da iza pojave prhuti mogu stajati brojni uzroci, jasno nam je kako za uklanjanje treba obratiti više pažnje i stoji li u pozadini problem s neodgovarajućim proizvodima željeni će rezultati izostati.

Iz tog je razloga najvažnije potragu za rješenjem započeti upravo otkrivanjem uzroka – znate li iz kojih se sve razloga vlasište može pretjerano ljuštiti? Suha i masna prhut – koja je razlika?  Baš kao što nije svaka koža ista, nije niti svaka prhut ista – a najjednostavnija podjela odnosi se na suhu i masnu prhut, koje se razlikuju ne samo po uzrocima, već i simptomima koje primjećujemo. Suha se prhut prepoznaje po tankim bijelim i sivkastim ljuskicama koje su na dodir suhe i lagane, a s vlasišta opadaju vrlo lako, s druge strane, masnu prhut odlikuje povećana tvorba sebuma, koji u dodiru s gljivom poznatom kao malassezia uzrokuje debele, masne ljuske koje su zalijepljene za vlasište i vrlo se teško uklanjaju, čak i šamponiranjem. 

Lakme laboratoriji su osmislili liniju koja uspješno otklanja obje vrste prhuti kao što je micelarni šampon s 94% prirodnih sastojaka.  

TEKNIA DETOX ŠAMPON jača mikrobiotu vlasišta. Održava zajednicu mikroorganizama zdravog vlasišta. Poštuje raznolikost mikrobiote.Mekano vlasište bez ljuski, crvenila i iritacija. Dugotrajan osjećaj čiste kože. Pruža osvježavajući učinak i smanjuje iritacije vlasišta.

Također u ponudi je TEKNIA DETOX gel za peeling za suhu ili masnu prhut. Bori se protiv uporne prhuti. Pruža čist i ugodan osjećaj. Vaše vlasište će Vam biti zahvalno!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods