NEWS2

OBLIKUJTE SAVRŠENE BEACH VALOVE U KOSI!

OBLIKUJTE SAVRŠENE BEACH VALOVE U KOSI!

Sprej s morskom soli može vam pomoći da dobijete onaj teksturirani izgled kose na plaži kakav želite kada nemate vremena za posjet frizerskom salonu, ili ste na godišnjem i obožavate miris morske soli na kosi. Bez obzira imate li kovrčavu, ravnu, finu, gustu, kratku ili dugu kosu,  sprej s morskom soli  može vam pomoći da ponovno stvorite valove kao na plaži i uvojke koje dobijete slanom vodom. 

izrađuje vrlo visokokvalitetni sprej od morske soli koji pojačava volumen i dodaje teksturu. Laganog zadržavanja i mat teksturirane završne obrade za prirodni sjaj, ovaj će styling proizvod poboljšati vaše kovrče i valove kako bi postigao savršen izgled kose na plaži.

Lakme SEA MIST SPRAY napravljen je sa prirodnim organskim sastojcima, kompleks antioksidansa sjemenki grožđa ™: uključuje antioksidanse grožđa (zaštitnik keratina) i antioksidanse vitamina E (zaštitnik ceramida). Ovi visokokvalitetni sastojci djeluju zajedno kako bi nahranili, ojačali i hidratizirali kosu i vlasište. Izvrstan za sve tipove kose, ovaj sprej od morske soli dat će vam mekanu, glatku kosu punu volumena!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods