NEWS

ŠTO AKO VAM JAKO OPADA KOSA

ŠTO AKO VAM JAKO OPADA KOSA

Preboljeli ste koronavirus i primijetili da Vam pojačano opada kosa?

 

 Iako nema dokaza da Covid 19  izravno utječe na opadanje kose, dodatan fizički i emocionalni stres koji se pojavljuje gotovo nakon svake bolesti, vjerojatni je uzrok gubitku dragocjenih vlasi.

Ako želite vratiti svoju bujnu kosu jako bitnu ulogu igra prehrana, bogata voćem i povrćem koje sadrži vitamine A i E čiji manjak upravo doprinosi opadanju kose. Pokušajte kosu poštedjeti čestih kemijskih radnji kao bojanje kose ili pramenovi, a ako baš morate birajte kvalitetne, provjerene proizvođače, kao što je Lakme.

Kako spriječiti opadanje kose?

Proizvod koji Vam mi preporučujemo da doprinese  kvaliteti Vaše kose je linija k.therapy Active, koja sadrži Procapil.

Što je Procapil?

 Procapil je klinički dokazani sastojak koji se koristi u K.THERAPY ACTIVE PREVENTION -ŠAMPONU PROTIV OPADANJA KOSE, K.THERAPY ACTIVE PREVENTION LOTION -LOSIONU ZAJAČANJE KOSE i K.THERAPY ACTIVE SHOCK CONCENTRATE-AMPULAMA PROTIV OPADANJA KOSE .

 Procapil povećava protok krvi kada se nanese na vlasište, tako da folikuli dlake dobivaju prehranu i opskrbu kisikom kako bi spriječili opadanje kose.

Dakle, svaki proizvod, recimo šampon, koji sadrži Procapil, šampon je koji smanjuje opadanje kose.

Procapil sprječava stanjivanje kose.

Izvori zaključuju da sadržaj biotinil-GHK u Procapilu osigurava aktiviranje folikula dlake tako da folikuli dlake ne postanu uspavani i mrtvi. Uspavane folikule dlake ne mogu podržati rast kose, čime se smanjuje volumen vaše kose. Procapil smanjuje opadanje kose. Pothranjeni i slabi pramenovi kose dovode do opadanja kose. Studije kažu da Procapil smanjuje gubitak kose boreći se protiv starenja folikula dlake i uspavanih folikula dlake. U biti, Procapil radi na održavanju folikula dlake nahranjenim i zdravim, tako da pramenovi vaše kose više nisu lomljivi. Osim toga, sprječava abnormalni gubitak kose jačanjem korijena kose i povećanjem metabolizma stanica kako bi se usporio gubitak kose. Procapil jača kosu. Procapil jača kosu aktiviranjem folikula dlake osiguravajući hranu i opskrbu kisikom. Apigenin, Procapilov sastojak, vazodilatator je koji potiče zdrav rast kose. Procapil jača kosu od korijena do vrhova, ovisno o tome kako ga koristite.

K.THERAPY ACTIVE PREVENTION -ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE

Revitalizirajući šampon koji sprječava opadanje kose. Pruža energiju i vitalnost beživotnoj kosi, PH neutralan, zahvaljujući blagoj formuli, pogodan je za svakodnevno korištenje. Sadrži Procapil, sastojak koji pospješuje cirkulaciju, sprječava starenje i ispadanje kose, te povećava gustoću vlasi i ekstrakt maslinovog lista koji regulira i uravnotežuje tjemensku masnoću.

 

K.THERAPY ACTIVE SHOCK CONCENTRATE-AMPULE PROTIV OPADANJA KOSE

Aktivni koncentrat koji sprječava ispadanje kose i povećava gustoću vlasi. Operite kosu Active Prevention šamponom, nanesite na vlasište i nježno umasirajte. Bez ispiranja. Ponavljajte postupak tri puta tjedno, 6-9 tjedana. Sadrži ekstrakt maslinovog lista koji regulira i normalizira tjemensku masnoću i Procapil koji pospješuje cirkulaciju, sprječava starenje i ispadanje kose, te povećava gustoću vlasi.

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods