NEWS

POSTANITE IDEALNA PLAVUŠA

POSTANITE IDEALNA PLAVUŠA

Plava kosa je najčešće osjetljiva zbog kemijskih procesa na njoj da bi se ista dobila, a da bi bila zdrava treba joj posvetiti mnogo pažnje.

Kako bi naša plava kosa uvijek bila kao da smo izašli iz frizerskog salona, preporučujemo Vam korištenje proizvoda, poput Silver šampona i maske i obavezan korak je zaštita od UV zraka, jer je plava kosa jako nježna i osjetljiva na vanjske utjecaje, poput sunčevih zraka.

Koristeći kombinaciju naša top tri proizvoda za njegu izbjeljene kose i vi ćete uživati u blistavoj i mekoj plavoj kosi.

TEKNIA WHITE SILVER SHAMPOO- Tonirajući šampon za plavu, pramenovima prošaranu i bijelu kosu. Eliminira žute pramenove na bijeloj kosi i sprječava pojavu neželjenih toplih tonova. Hidratizira i oživljava prirodnu svježinu i sjaj kose uz svježi miris s esencijalnim uljem limuna i  antioksidativnim djelovanjem. Veganska formula. Bez parabena. Bez mineralnih ulja.

TEKNIA WHITE SILVER MASK- Luminizirajuća maska za plavu, izbjeljenu i bijelu kosu. Obnavlja i štiti sve tipove plave kose. Plavoj i bijeloj kosi vraća prirodan sjaj i blistavost. Hidratizirana i meka kosa. Djeluje kao učvršćivać u keratinu i rekonstruira oštećena vlakna kose. Obnavlja vlakna kose iznutra. Veganska formula. Bez parabena. Bez mineralnih ulja.

 

TEKNIA FULL DEFENSE SERUM - Zaštitni serum za kosu izloženu svakodnevnom zagađenju od atmosferskih i kućnih zagađenja i UV zraka. Obnavlja i omekšava vlakna kose i povećava njezinu obranu od atmosferskih i kućnih onečišćenja i UV zraka. Cjelodnevna zaštita. Intenzivan sjaj i svilenost. Štiti od UV zraka. Kosa održava svoju boju i sjaj. Kosi odmah vraća mekoću, sjaj i prirodan svilenkast osjećaj. Savršena njega za plavu kosu, ali i za sve boje kose!

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods