NEWS

ZAŠTITITE SVOJU KOSU OD TOPLINE

ZAŠTITITE SVOJU KOSU OD TOPLINE

Sušila za kosu, pegle, uvijači postali su alati koje često koristimo u svakodnevnom životu, ali znate koliko zapravo njima oštećujemo kosu?

Da bismo izbjegli oštećenja kose prilikom tih radnji, često posežemo za proizvodima koji štite od topline, ali veoma je bitno odabrati kvalitetan proizvod.

Uz dobru zaštitu pridržavajte se sljedećih uputa da Vaša kosa bude i dalje sjajna i zdrava! Birajte niže temperature prilikom oblikovanja kose koje ne bi smjele prelaziti 185 stupnjeva. Ne zadržavajte uvijač ili peglu na istom pramenu kose dulje od 15 sekundi, te prije svakog oblikovanja budite sigurni da ste dobro osušili kosu, jer u suprotnom bi mogli učiniti veliku štetu svojoj kosi.

 K.STYLE SMOOTH STRAIGHTENER GEL-gel za ravnanje kose koji olakšava peglanje kose, a uz to stvara prirodnu barijeru koja štiti strukturu kose od štetnih učinaka slobodnih radikala. Također ima UV zaštitu, toplinsku zaštitu, te štiti boju. Otporan je na visoku vlagu, a kosa je ravna, sjajna i  njegovana.

 I-TOOL PROTECTIVE HEAT-STYLING SPRAY - Zaštitni aktivni sprej za termičko oblikovanje, te zaštitu kose od topline. Poprskajte i-TOOL  kosu i slobodno stvarajte oblike uz pomoć pegle ili uvijač jer on ima zaštitu od topline do 220ºC. Jedinstveni kompleks: uključuje antioksidanse grožđa (zaštitnik keratina) i antioksidanse vitamina E (ceramidni zaštitnik) pružaju UV i toplinsku zaštitu. Štiti boju kose.

TEKNIA FRIZZ CONTROL PROTECTOR - Zaštitni sprej za zaštitu kose od topline za kovrčavu i ravnu kosu. Zaštita od kovrčanja, topline, pegli za kosu i sušila za kosu. Smanjuje i odupire se nasumičnom kovrčanju. Održava oblik ravne kose. Zen cvijet s eteričnim uljem ylang ylanga. Jačanje i revitalizacija. Lagani cvjetni sočni plodovi koji se stapaju i stvaraju trenutak užitka. Svježe, zelene gornje note kombiniraju se s toplim baznim notama kako bi ponudile sveobuhvatan osjećaj blagostanja.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods