NEWS2

PRIRODNO RJEŠENJE ZA OSJETLJIVO VLASIŠTE

PRIRODNO RJEŠENJE ZA OSJETLJIVO VLASIŠTE

Osjetljivo i suho vlasište povezano je s nekoliko zdravstvenih stanja koja pogađaju mnoge ljude. Migrene, tenzijske glavobolje i autoimuni poremećaji poput psorijaze mogu uzrokovati upalu, nadraženost i bol vlasišta. Opekline od sunca, osip, rane i ugrizi insekata također često uzrokuju osjetljivost vlasišta. Većina slučajeva osjetljivosti vlasišta nestaje samostalno ili uz pomoć lijekova, ali neki su znakovi temeljnog stanja. Osjetljivost vlasišta definira se kao bol, upala, trnci, utrnulost, iritacija, svrbež ili osjetljivost vlasišta. Često se mnogi od ovih simptoma pojavljuju zajedno, budući da su povezani imunološki procesi kao odgovor na različita stanja. Neka osjetljivost vlasišta uzrokovana je stanjima koja utječu na krvne žile, živce i tkiva ispod ili oko vlasišta. Često nema vidljivih simptoma. U drugim slučajevima, osjetljivost vlasišta je bolno očita, uključujući ljuštenje kože.Osjetljivost vlasišta može pratiti uobičajena stanja kao što su glavobolja, alergije, psorijaza, ekcem i gubitak kose.

Prirodnu pomoć otkrijte uz TEKNIA RELIEF liniju.
TEKNIA RELIEF ŠAMPON-MICELARNI ŠAMPON BEZ SULFATA ZA OSJETLJIVO I SUHO VLASIŠTE  Čisti i hidratizira. Omekšava i smiruje. Postotak PRIRODNIH SASTOJKA: 92% Veganska formula. Njega mikrobioma vlasišta. Jača mikrobiotu vlasišta. Održava zajednicu mikroorganizama zdravog vlasišta. Poštuje raznolikost mikrobiote. Osjećaj čiste i hidratizirane kože.
RELIEF MASKA-HIDRATANTNA GEL MASKA ZA VLASIŠTE I SUHU KOSU Rehidrira osjetljivo vlasište i njeguje suhu kosu. Duboka i dugotrajna hidratacija 24 sata. Postotak prirodnih sastojaka: 95% Jača mikrobiotu vlasišta. Održava zajednicu mikroorganizama zdravog vlasišta. Poštuje raznolikost mikrobiote. Dugotrajna zaštita. Imerzivni učinak dobrobiti za kožu i kosu. Osjećaj čiste i hidratizirane kože.
RELIEF SERUM- SERUM ZA OSJETLJIVO I SUHO VLASIŠTE Trenutačno i dugotrajno olakšanje za preosjetljivu kožu. Rehidrira i omekšava vlasište. Idealan zaštitnik za usluge prije i poslije bojanja. Postotak PRIRODNIH SASTOJKA: 95% Veganska formula. Njega mikrobioma vlasišta. Jača mikrobiotu vlasišta. Održava zajednicu mikroorganizama zdravog vlasišta. Poštuje raznolikost mikrobiote. Dugotrajni umirujući i omekšavajući učinak. Zaštita vlasišta za uslugu prije i poslije bojanja. Dugotrajna zaštita. Imerzivni učinak dobrobiti za kožu i kosu. Za zaštićeno i zdravo vlasište.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods