NEWS

IDEALNA ČETKA ZA KOSU

IDEALNA ČETKA ZA KOSU

Odabir kvalitetne četke za kosu u velikoj mjeri utječe na kvalitetu kose. One su najvažniji alat za lijepu frizuru, ali i zdravu folikulu vlasi zbog koje će kosa uvijek biti bujna i sjajna, bez obzira na godišnje doba. Krivi odabir četke za kosu učinit će je beživotnom i lomljivom, a svako tretiranje iste s primjerice fenom ili peglom neće imati najbolji mogući učinak. Na tržištu postoji niz visokokvalitetnih četka za kosu koje će vam pomoći da savršeno raščešljate kosu bez oštećenja i bez čupanja. Četkanje kose čini i više za zdravlje kose nego što biste na prvu mogli pomisliti. Uz četkanje, četke mogu i energizirati vlasište. Zdravlje kose započinje s četkom.

Upoznajte se s LUSSONI LABYRINTH četkom za raščešljavanje s ekskluzivnim dizajnom od prirodne veprove dlake za lako raspetljavanje kose bez lomljenja. Njeno se tijelo prilagođava vlasištu i omogućuje masažu glave dok raspetljava kosu. Pogodna je kao i četka za ekstenzije.

LUSSONI LABYRINTH četka za kosu dizajnirana je i proizvedena u bliskoj suradnji s profesionalnim frizerima. S udobnom i laganom ručkom, pruža bezbolno, opuštajuće iskustvo pri češljanju mokre ili suhe kose, a elastična struktura u obliku labirinta čini je fleksibilnom, dok iglice nježno masiraju tjeme raspetljavajući srednju i dugu kosu. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods