NAĆINI PLAĆANJA I DOSTAVA

NAĆINI PLAĆANJA I DOSTAVA

Dostava se vrši isključivo nakon što kupac izvrši narudžbu i nakon vidljive uplate na našem transakcijskom računu. Dostava se vrši na adresu kupca naznačenu prilikom narudžbe i isključivo na osobu koju kupac naznači kao primatelja prilikom izrade narudžbe. Preuzimanje se može izvršiti samo od osobe naznačene kao primatelja uz predočenje identifikacijske isprave. U slučaju da kupac ne predoči osobnu identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu), dostavna služba nije obvezna predati naručeni proizvod. Ukoliko kupac nije kod kuće u trenutku isporuke, bit će mu ostavljena poruka o pokušaju isporuke i upute za preuzimanje pošiljke. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku od 5 radnih dana od dobivanja poruke o pokušaju isporuke sa uputama preuzimanja pošiljke (ne računajući dan na koji je poruka ostavljena) tada se naručeni proizvod vraća nazad trgovcu. U tom slučaju smatra se da je kupac otkazao narudžbu.

Način plaćanja za proizvode na www.cosmohair.hr:

Plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro i Visa.
U slučaju odbijanja autorizacije kartice, a radi se o odnosu Banka – korisnik kartice, trgovac ne odgovara za nemogućnost online kupnje.

Postoji mogućnost naplate carinskih pristojbi i poreza prilikom dolaska pošiljke u Vašu državu. Svi troškovi vezani uz carinu i poreze plaća primatelj pošiljke. Cosmo Hair d.o.o. nema nikakvu kontrolu nad ovim troškovima.

Nismo odgovorni za krivo napisane podatke o dostavi koje napišete i ukoliko nam se pošiljka vrati zbog takve greške, vratit ćemo Vam novac na isti način na koji smo ga primili, a taj iznos će biti umanjen za troškove poštarine koje smo morali platiti zbog Vaših krivo ostavljenih podataka.