NEWS

TRAŽITE DOBAR SERUM ZA KOSU?

TRAŽITE DOBAR SERUM ZA KOSU?

Oštećena i ispucala kosa kojoj baš ništa ne pomaže? Ulja za kosu su Vam preteška i dodatno Vam maste kosu? Isprobajte serume za kosu koji će pružiti vrhunsku njegu svakom tipu kose. Možete ih koristiti prije stiliziranja ili ostaviti preko noći bez brige da će Vam dodatno zamastiti kosu.


Za razliku od ulja za kosu, serumi za kosu su uglavnom puno laganiji te ne otežavaju kosu niti ju dodatno maste zbog čega odgovaraju svakom tipu kose. Bogati njegujućim sastojcima, serumi će tvojoj kosi pružiti dubinsku njegu i zagladiti vrhove, a nakon tretmana serumom, kosa neće ostati masna i teška. Serumi su također i odličan izbor u ljetnim mjesecima kad je kosa izložena sunčevim zrakama i morskoj soli što ju dodatno oštećuje i isušuje.

A zamislite serum za kosi koji u sebi zadrži i UV zaštitu!

 TEKNIA FULL DEFENSE SERUM za kosu obnavlja i omekšava vlakna kose, štiti od atmosferskih onečišćenja i UV zraka, te pruža cjelodnevnu zaštitu.

Intenzivan sjaj i svilena kosa. 83% povećana zaštita od zagađivača. 24% povećana zaštita od UV-radikala. Veganska formula. Bez parabena, bez mineralnih ulja, bez bojila. 

 




Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods