NEWS

PRIRODNO RJEŠENJE ZA MASNU KOSU

PRIRODNO RJEŠENJE ZA MASNU KOSU

Masna kosa nikako ne izgleda privlačno, ali masna kosa  je zapravo dio prirodnog procesa, te loj koji izlučuje, Vašu kosu održava zdravom, te sprječava pretjerano isušivanje i lomljenje, što također nije poželjno.

Borba s masnom kosom zna biti frustrirajuća jer ona izgleda neugledno i stvara dojam nebrige, koliko god mi vodili računa o njoj.

U moru preparata bitno je izabrati pravi proizvod s provjerenim sastojcima, koji neće napraviti dodatnu štetu.

Što kada bi Vam rekli da mi imamo proizvode koji su nježan, ali i snažni, te koji će s prvim pranjem kose odgoditi ponovno pranje za dva do tri dana?

Upoznajte K.THERAPY PURIFYING liniju, šampon i masku u obliku ampula koji sadrže Sebaryl™, kompleks sumpornih aminokiselina i cinka, ekstrakt bambusa i čičak.

Prednosti? Fiziološki regulator sebuma i prirodni adstrigent, regulira rad žlijezde lojnice, apsorbira višak lipida iz vlasišta, čisti, regulira i pročišćava vlasište, te pruža lakoću i volumen.

Što je još super?  Napravljeni su na bazi vode iz glečera Zermatt. Voda koja sadrži minerale i oligoelemente s dekongestivnim i prirodnim svojstvima koji omekšavaju i štite kožu, uz osvježavajući miris inspiriran potragom za svježinom, čistoćom i prirodom.

Pružite svojoj kosi i vlasištu pravi spa treman, a bonus je što ih možete koristiti svaki dan bez straha od isušivanja kose!

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods