NEWS

SAVRŠENA, KOVRČAVA KOSA

SAVRŠENA, KOVRČAVA KOSA

Kovrčava kosa mnogima je sinonim za frizz i kosu oko koje treba jako puno posla da bi izgledala koliko toliko uredno. No, jeste li se ikad zapitali zašto je to tako? Zašto se na kovrče gleda kao na nešto što odmah treba ispeglati da bi kosa bila ljepša?
Što se tiče njege za kosu, kovrče vole bogatu i hranjivu njegu. Gotovo da ne možete pretjerati s njegom svoje kovrčave kose. Linija Lakme frizz control sadrži hidrataciju koju vaše kovrče trebaju!
Kovrče se ne dodiruju toliko s vlasištem kao ravna kosa i zato ne dobivaju blagodati njegujućeg loja koji izlučuje vlasište. Kovrče su zato često suhe. Posljedično, kovrčava  kosa je vrlo osjetljiva na štetne utjecaje. Sve su to razlozi da tretirate svoju kosu s ljubavlju, pogotovo kad je mokra. Omotajte ručnik oko glave i nježno ga pritišćite kako biste uklonili višak vode nakon pranja. Nikad nemojte grubo ručnikom sušiti i trljati kosu jer tako možete slomiti vlasi. Češalj sa širokim zupcima najbolji je za raščešljavanje kovrča!
Za njegu i styling treba ti:

Frizz control šampon za kovrčavu kosu. Bez sulfata. Hidratizira i vraća mekoću buntovne i voluminozne kose. Upravlja kovrčama u ravnoj i kovrčavoj kosi. Pruža prirodan osjećaj. Djeluje kao zaštitni film. Pomaže intenzivniju hidrataciju i blistavost u kosi. Sadrži organsko ekstra djevičansko chia ulje.

Frizz control regenerator za kovrčavu i ravnu kosu. Raščešljava i kontrolira nestašnu, ravnu i kovrčavu kosu. Pruža intenzivnu hidrataciju, blistavost i mekoću. Bez ispiranja. Sadrži organsko ekstra djevičansko chia ulje. Fuzija s visokom koncentracijom hijaluronske kiseline za prekrasnu kovrčavu kosu.

Frizz control krema koja definira kovrče.
Aktivira i definira elastične, lagane i prirodne kovrče. Pruža intenzivnu hidrataciju, blistavost i mekoću. Djeluje kao zaštitni film. Definira i aktivira kovrče. Sadrži organsko ekstra djevičansko chia ulje. Fuzija s visokom koncentracijom hijaluronske kiseline. Visokotehnološke smole.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods